Бившият световен шампион в колоезденето Марио Чиполини беше осъден на

...
Бившият световен шампион в колоезденето Марио Чиполини беше осъден на
Коментари Харесай

Три години затвор за световен шампион в колоезденето

Бившият международен първенец в колоезденето Марио Чиполини беше наказан на три години затвор. Причината –. Чиполини би трябвало да заплати и санкция в размер на 85 000 евро. Присъдата е постановена от съда в италианския град Лука.

55-годишният Чиполини беше приет за отговорен и в тормоз над новия сътрудник на Ландучи – някогашния футболист Силвио Джусти.

„ Щастлива съм от присъдата. Беше сложен и дълъг път. По време на делото също беше доста мъчно – думите на отбраната ме нараниха грубо. Най-много ме нарани имиджа на несъответстваща майка, който пробваха да ми олепят. Но си струваше “, съобщи Ландучи пред „ Скай Италия “.

Сабрина Ландучи подаде недоволство против Чиполини през 2017 година Тогава тя го упрекна, че е нападнал на работното ѝ място, като я е ритал, бил ѝ е плесници и е заплашвал, че ще я убие. Делото обаче се забави, защото някогашният колоездач беше в много разтърсено здраве. Той към момента не е оповестил дали ще апелира присъдата от три години затвор.

През 90-те години Чиполини беше един от най-колоритните колоездачи. Известен и с прякора „ Цар лъв “ той има общо 161 професионални победи. От тях 12 са в и 42 в Джиро д’Италия. през 2002 година той стана и международен първенец. През същата година Чиполини победи и в монумента Милано – Сан Ремо.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР