Бившият световен шампион в бокса в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион в бокса в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа: Очаквам мача с нетърпение, готов съм да се бия

Бившият международен първенец в бокса в тежка категория Антъни Джошуа е решен непременно да се върне на трона си, като за задачата той би трябвало да победи Олександър Усик в реванша посред им, който ще се организира в събота вечер (20 август) в Джеда, Саудитска Арабия.

Това разкри самият той по време на формалната конференция преди срещата посред им през уикенда.

Британецът дефинира мача като подобен, който би трябвало да завоюва непременно и добави, че чака борбата с неспокойствие.

" Благодаря на всички в Саудитска Арабия за гостоприемството! Поздрави на всички! Това е мач, който би трябвало да печеля непременно, обичам напрежението, треньорите доста ми помогнаха, имах добър лагер, в този момент би трябвало да свърша работата, да остана фокусиран и да печеля. Поставил съм си цел, която желая да реализира, би трябвало да съм порядъчен, съревновавам се със себе си в този аспект, само че несъмнено, огромната цел е да си върна поясите в тежка категория. Очаквам мача с неспокойствие, подготвен съм да се удрям ", съобщи някогашният международен първенец.

AJ беше настоящият международен първенец при първия конфликт с Усик предишния септември в Лондон, само че тогава украинецът го надделя в 12 рунда, с цел да му отмъкне поясите. За Джошуа това бе едвам второ проваляне на профи кръга в 26 срещи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР