Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа

...
Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа нокаутира Роберт Хелениус в 7-ия рунд за победа №26 на профи ринга

Бившият международен първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа записа победа и във втория си мач за календарната година, откакто съкруши в " О2 Арена " в Лондон финландеца Роберт Хелениус.

По проект Джошуа трябваше да се бие в напълно английски конфликт против Дилиън Уайт в повтаряне на борбата им през 2015-а година, само че преди седмица роденият в Ямайка боксьор даде позитивна допинг проба и по този начин уредниците трябваше бързо да му намерят заместител.

За благополучие, Хелениус, който единствено преди седмица взе присъединяване в различен мач във Финландия, се отзова на поканата и в съботната вечер излезе на кръга против Джошуа.

Двубоят стартира постепенно за AJ, само че последователно британецът откри своя темп и в седмия рунд нокаутира своя противник с тежко дясно кроше, като Роберт Хелениус имаше потребност здравна помощ и О2 преди да се изправи още веднъж на крайници.

След срещата Джошуа отговори на своите критици и благодари на своя противник, че в последния миг е взел решение да се включи в борбата.

" Поздравления за Роберт Хелениус, че взе участие в мача. Хората би трябвало да ме оставят на мира. Това е моето време на кръга. Човекът има гений, а аз трябваше да го проуча, тъй като промяната пристигна доста късно. Благодаря му, че избави шоуто. Не желая да приказвам доста, само че гърбът ми бе боли от това, че нося тежка категория ", съобщи 33-годишният боксьор.

Това бе победа №26 на професионалния кръг за Антъни Джошуа и общо 23-а с нокаут, като единствените му провали остават това против Анди Руис-младши и двете от Олександър Усик в разногласието за международните трофеи.

След триумфа против Роберт Хелениус промоутърът на AJ Еди Хърн показа в изявление за Военновъздушни сили, че неговият клиент има предпочитание в идващите си мачове да се изправи против боксьори от ранга на Тайлър Фюри и Дионтей Уайлдър.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР