Бившият старши-треньор на ВК Хебър Атанас Петров поема от днес

...
Бившият старши-треньор на ВК Хебър Атанас Петров поема от днес
Коментари Харесай

Бивш треньор на Хебър пое Нафтата

Бившият старши-треньор на ВК Хебър Атанас Петров поема от през днешния ден мъжкия тим на Нефтохимик(Бургас). Информацията бе доказана от бургаския клуба с публично изказване на фейсбук страницата на Нафтата. " Добре пристигнал на новия старши-треньор на Нефтохимик 2010 Атанас Петров. Пожелаваме му да бъде доста сполучлив отпред на нашия клуб ", написаха бургазлии по този мотив. Очаква се Петров да направи дебют отпред на Нефтохимик още в мача на тима от шампионата CEV против Аркада Галац. Новият ментор на Нафтата заменя на поста Иван Станев, който единствено до преди няколко месеца бе плеймейкър и капитан на ВК Хебър.

До момента Атанас Петров е бил треньор, както на мъжки тимове по този начин и на женски, а през предишния сезон води ВК Казанлък във второто равнище на волейбола. През годините той е бил отпред на клубове в България, Румъния и Гърция. Припомняме, че Петров бе първи ментор на ВК Хебър при старта на сегашния план и изведе " тигрите " до първата им Купа на България. За последно той бе отпред на новака в гръцкия волейболен хайлайф при мъжете Атлос (Орестиада), само че подаде оставка от там, дни преди старта на локалния шампионат. 

Атанас Петров беше назначен на поста през лятото и води състава в срещите от първата групова фаза на шампионата за Купата на Лигата през месец октомври, като Атлон съумя да се класира в идващия стадий на конкуренцията след победи в по три гейма над ОФИ и над Аристотелис и проваляне в четири гейма от домакина Полихнис.    

След дуелите от управата на клуба, обаче, са изразили недоволството си от представянето на тима, макар класирането напред, в резултат на което Петров е решил да напусне, оповестиха от sportsfeed.gr.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР