Бившият старши треньор на Поморие, Дунав (Русе) и Черноморец (Бургас)

...
Бившият старши треньор на Поморие, Дунав (Русе) и Черноморец (Бургас)
Коментари Харесай

Малин Орачев отряза ЦСКА 1948

Бившият старши треньор на Поморие, Дунав (Русе) и Черноморец (Бургас) Малин Орачев е отказал да влезе в щаба на Тодор Янчев в ЦСКА 1948, научи Българска телеграфна агенция от източник от " аления " клуб.

Орачев е имал диалози с управата на 3-ите в есенното класиране на Първа лига, само че двете страни не са стигнали до съглашение. За последно легендата на Нефтохимик (Бс) и Локомотив (София) беше част от щаба на Петър Хубчев в Берое. Иначе Орачев е прочут като същински работохолик и един от хората, които не стопират да влагат в личното си футболно обучение с визити на курсове и практики в Западна Европа.

Преди него с ЦСКА 1948 не се разбра и Неделчо Матушев. Бившият селекционер на младежкия народен тим и ментор на бургаските Нефтохимик, Черноморец, Локомотив (Пловдив), както и със сериозен опит в Украйна, също не е бил удивен от предлагането, което е получил.

Днес пък стана ясно, че Румен Трифонов също е предпочел да остане на работа в школата на ЦСКА, вместо да се мести в съперниците, които играят домакинските си мачове в Бистрица.

Тодор Янчев пое тима на ЦСКА 1948 след изненадващата оставка на Любослав Пенев. Пенев си потегли незабавно след края на есенния дял поради разминавания във вижданията за бъдещата взаимна работа. Заедно с него си потеглиха спортният шеф Радослав Здравков и основният скаут Методи Томанов.

Но освен Пенев напусна отбора от треньорския екип. Валентин Илиев, който изведе втория тим на ЦСКА 1948 на върха във Втора лига, също подаде оставка и се раздели с клуба. В момента управлението пък се стреми да откри умел помощник на Янчев, за който това ще бъде първи независим опит в елита на българския футбол като старши треньор.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР