Бившият спортен директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета изказа своите благодарности

...
Бившият спортен директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета изказа своите благодарности
Коментари Харесай

Джарета: Благодаря на Гриша Ганчев, че ми позволи да дойда в Уотфорд


Бившият състезателен шеф на ЦСКА-София Кристиано Джарета изрече своите благодарности към шефовете на клуба от стадион " Българска войска ". Ето какво написаха " алените " на своя формален уебсайт:

" Армейци,

Кристиано Джарета изрече своите специфични благодарности към ЦСКА и в частност притежателите на клуба Гриша Ганчев и Данаил Ганчев за работата си в клуба. Доскорошният състезателен шеф бе публично показан като началник на британския Уотфорд, след което италианецът съобщи:

" Искам да благодаря на ЦСКА за огромния опит, който ми дадоха опция да натрупам. За страдание от моя страна го чувсвствам като несвършена работа, тъй като планирахме доста неща и цели да бъдат реализирани, само че на позицията, на която работя, нещата се случват прекомерно бързо и непредвидената опция да работя във Англия пристигна в точния за мен миг, предвид на моя опит и настройка.

Много желая да благодаря на Гриша Ганчев и Данаил Ганчев, че ми дадоха опцията да работя за този необикновен клуб и, че ми разрешиха да се причисля към ФК Уотфорд, макар контракта ми към тях. Искам също да благодаря на хората, с които работих, уповавам се че съм им оказал помощ да се подобрят, тъй като съм уверен че те ми помогнаха да бъда по-добър състезателен шеф. Надявам се ЦСКА да реализира допустимо най-вече цели и кой знае, може би един ден може да работим още веднъж дружно.

САМО ЦСКА ".

Ръководството, спортно-техническият щаб, администрацията и всички футболисти на ЦСКА благодарят на Криситиано Джарета за професионализма, всеотдайността и трудолюбието, които показва в качеството си на състезателен шеф на най-успешния футболен клуб в България и му пожелава здраве, неотстъпчивост, хъс и доста професионални триумфи отсега нататък в бъдещите провокации!

НА ДОБЪР ЧАС! "

Снимка: cska.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР