Бившият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков коментира решението

...
Бившият спортен директор на ЦСКА 1948 Радослав Здравков коментира решението
Коментари Харесай

Ради Здравков след раздялата с ЦСКА 1948: Не съм заплатаджия!


Бившият състезателен шеф на ЦСКА 1948 Радослав Здравков разяснява решението си да напусне клуба. Легендарният футболист на ЦСКА и националния тим показа, че от известно време насам не се е чувствал потребен при " алените ". По-рано денем ЦСКА 1948 разгласи раздялата на клуба с Любослав Пенев, Методи Томанов и Здравков.

" Никой не ми е повлиял за решението. Взех го по мои аргументи, които обаче в известна степен се припокриват с тези на Любо и Мето. Има и миг на взаимност и екипност, несъмнено, тъй като работихме добре дружно. А и резултатите на тима приказват сами по себе си. Истината е, че от известно време не се усещах потребен, даже бих споделил, че имах чувството, че съм непотребен. И тъй като имам морал и достолепие, в реда на нещата е при тези условия да си потегли, тъй като не съм заплатаджия. Впрочем това се знае от футболните хора, само че дали всички са такива ", съобщи пред " Гонг " Радослав Здравков.

" След новината за нашето овакантяване се пускат някакви опорки, които обаче не дават отговор на истината - както тази за отхвърли на управлението да притегли за непрекъснато испанските експерти, по този начин и за освобождението на сина на Любо Пенев. Няма драма от нашето овакантяване и се надявам в клуба да няма разтърсвания и да се намерят подобаващите хора, които да продължат да развиват клуба ", добави най-хубавият български футболист за 1982 година.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР