Бившият собственик на Левски Тодор Батков разказа за управлението си

...
Бившият собственик на Левски Тодор Батков разказа за управлението си
Коментари Харесай

Тодор Батков: Не изключвам и аз да съм допускал грешки, но съм го правил в името на Левски

Бившият притежател на Левски Тодор Батков описа за ръководството си в клуба и разяснява сегашните проблеми при " сините ".

Собственикът на столичани в интервала 2001-2015 година счита, че всяка самодейност, която цели да помогне финансово на клуба е добра.

" Целта на бизнес клуба е да помогне при реализация на емисията. Преди към две седмици имаше заседание, на което се гласоподава емисия с номинал 3 млн. лв.. Идеята е да се осъществя тази емисия и събраните пари да погасят задължението към Национална агенция за приходите. Доколкото знам сдружението " Левски на левскарите " има същата цел. Всяка самодейност, която ще способства за финансово подкрепяне на клуба е добре пристигнала ", съобщи той в изявление за Българска национална телевизия.

Тодор Батков си спомни за интервала, в който даде част от акциите си на почитателите на Левски.

" Не скърбя, че преди 10 години дадох 10% от акциите си в клуба на почитателите. Идеята беше добра. В някои тимове в Западна Европа има сходни обединявания. Направих го с положително сърце и на благосклонност. Надявах се да привлека повече хора, само че за жал самодейността не се получи. Започнаха акциите да се трансферират от едни на други ", добави той.

Бившият притежател на " сините " бе безапелационен, че финансовото положение на Левски е доста обезпокоително, само че въпреки всичко не е съдбовно.

" Финансовото положение на Левски е доста обезпокоително, само че не е съдбовно. Левски е в сърцата на половината българи, тъй че в случай че успее да се стигне до сърцата на повече хора казусът ще се реши съгласно мен. 31 милиона не са чак толкоз доста. Проблемът с Национална агенция за приходите е сериозен. Когато аз си потеглих, мисля, че общо отговорностите към всички бяха 4 млн. Допуснаха се неточности. Не изключвам и аз да съм допускал неточности, само че съм го правил в името на Левски. Дадох всичко от себе си и нито за секунда не съм предал Левски, по тази причина дремя умерено ", добави той.

Тодор Батков се надява почитателите да възвърнат доверието си към Наско Сираков.

" Наско бе определен по обща воля с допитване. Нека му дадем заем на доверие. Дължи му се почитание, той обича Левски. Обръщам се към левскарите. Дайте да се съберем и да помогнем на обичания клуб. Няма да ми е прелестно, в случай че ЦСКА стане първенец. Не че бих бил благополучен, в случай че купата е при Лудогорец, само че въпреки всичко безконечният зложелател си е безконечен зложелател. За Левски е доста значимо да се класира за Европа. Засега вървят добре ", приключи Тодор Батков.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР