Бившият служител на НСО Николай Марков коментира в сутрешния блок

...
Бившият служител на НСО Николай Марков коментира в сутрешния блок
Коментари Харесай

Бивш служител на НСО: Гледали сте филми и знаете, че линейки се ползват и за извършване на терористичен акт

Бившият чиновник на НСО Николай Марков разяснява в утринния блок на БТВ обстановката със спряната кола за спешна помощ във Варна, с цел да мине държавен конвой.

" Гражданите слагат по-скоро честен въпрос, откокото експертен. В случая има единствено светлинна сигнализация, която отбелязва, че МПС-то е със специфичен режим на придвижване. Но неналичието на звуковва сигнализация, която е наложителна, съгласно закона, значи, че вътре няма животоспасяващо мероприятие за избран човек. Това чиновниците на КАТ и всички служби го знаят. Смятам, че служителят от КАТ е реагирал по отношение на това нещо, което вижда. Това може да се одобри като неточност на самия водач, че е присъединил светлинната сигнализация. Но това се прави нормално да покаже, че вози някакъв човек вътре, т.е. че колата за спешна помощ не е в режим да отива да зарежда с гориво или нещо такова ", изясни Марков.

" Съгласуването се прави от чиновниците на НСО. Право на служителя на КАТ е да я пусне. Ако беше подал сигнал към НСО и бе споделил, че има незабавен случай, щяха да му разрешат да я пропусне. В случая служителя на КАТ евентуално е имал някаква връзка с водача на колата за спешна помощ и по този начин е преценено да не я пропуща. Не си мислете, че има такива бездушни хора. Ако имаше такова времево пространство, в което може да мине без да заплашва кортежа, щеше да бъде пропусната преди или след него. Щеше да мине преди или след него, само че дружно с кортежа - парадокс. Защото от професионална позиция дано да не изключваме хипотезата, вие сте гледали филми, коли за спешна помощ могат да бъдат употребени и за осъществяване на терористичен акт. Става дума за един от най-охраняваните хора в света ", сподели Марков, като по този метод разкри, че кортежът е бил за израелския министър председател Бенямин Нетаняху.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР