Бившият син лидер Божидар Лукарски е на път да се

...
Бившият син лидер Божидар Лукарски е на път да се
Коментари Харесай

Лукарски се върна при първата съпруга, след като бракът му с палавата и капризна Ива се провали

Бившият наследник водач Божидар Лукарски е на път да се завърне в фамилното гнездо при първата си жена Аделина, дочу „ Уикенд ” от съпартийци на прясно разведения политик. След като бракът му с младата и капризна Ива Йорданова се провали с гръм и тропот и остана самичък, ексминистърът потърсил отначало уюта при вярната си спътница от младежките години, която напусна поради танцьорката.

Въпреки породените огорчения, майката на двете му дъщери Богдана и Йоана дала прошка на погрешния брачен партньор и била склонна да го върне назад в фамилния дом в столичния квартал „ Младост ”, където живяха дружно дълги години. По Коледа, уединен и тъжен, Лукарски показа, че подарена от дъщерите му книга за бащата е била най-ценният подарък в живота му. Зарязаният от капризната Ива Божидар осъзнал, че вторият му брак с доста по-младата брачна половинка №2 е била неточност в живота му и помолил за амнистия Аделина, която претърпя тежки години и унижения след раздялата. 
Танцьорката на латино заряза Лукарски незабавно откакто той изгуби министерския си пост, а по-късно сдаде и председателството в Съюз на демократичните сили. „ Ива го напусна в най-трудния миг от живота му – тъкмо когато цялата му кариера се провали и тогава му стана ясно, че не може да разчита на нея в живота. Тя просто му сподели, че не държи същински на него, и удостовери ширещите се подозрения по какви аргументи му е станала брачна половинка ”, безапелационни са другари на синия екслидер, станали очевидци на цялата драма с втория брак на шефа си.

Преди 4 години, с цел да бъде с любовницата си, по която явно бе вдлъбнат до уши, Божидар Лукарски заряза жена си Аделина и по този начин й аргументи голяма тъга. В същото време, измамен от миловидния тип на Ива и клетвите й във безконечна обич, синият началник побърза да й предложи брак. През май 2016-та, до момента в който още бе министър на стопанската система, Лукарски подвигна женитба за знамение и приказ в 5-звезден хотел в Бургас край морето. На венчавката се изсипа съвсем целия кабинет с министрите, които се надпреварваха да сервират благопожелания за благополучие и рози пред младоженците.

Нещата обаче бързо се пропукаха, откакто кабинетът Борисов подаде оставка и Лукарски изгуби високия си пост в стопанската система. Приятели описват, че тогава почнали разправиите и неразбирателството в новото семейство, тъй като амбициозната Ива държала брачният партньор й да е с високи позиции в обществото. Постоянно изнервената конюнктура у дома нажежила връзките до дъно и по този начин приказката завърши с трагичен край. Сега Божидар и Ива Йорданова въобще не се виждат, не се и чуват и по телефона, защото нямат деца и всеки си има своя живот.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР