Бившият шеф на маркетинговия отдел на Левски Тодор Минев също

...
Бившият шеф на маркетинговия отдел на Левски Тодор Минев също
Коментари Харесай

Бивш шеф на маркетинговия отдел на Левски: Дадох сърцето и душата си, сега съм нареден гробокопач

Бившият началник на маркетинговия отдел на Левски Тодор Минев също даде мнението си по отношение на връзките на НКП на Левски и управлението на " сините ". Това се случи на специфична пресконфепренция.

" ПФК Левски имаше контракт с моята компания, 12 души обслужваха маркетинга на целия клуб, първоначално трябваше да сътворяваме и продукти, да кажем, че ние генерираме 50 000 лв. на някой мач, а идната седмица тези пари се даваха за други неща - за нова косачка примерно, или за съглашение с даден състезател. 20 % от оборота на магазина влизаха в касата на Левски. Обвинен съм, че надали не съм източвал клуба. Аз занесох техника за Левски Тв за 10 000 лв. и съм я дарил, оставил съм я там. Не съм считал да се покровителствам от това нещо ", разяснява Минев.

" Аз заплата не съм имал, имаше бюджет, който се разпределяше сред 12 индивида, дадох сърцето си, душата си, в този момент съм подреден гробар, не целя благодарност, освен да не се регистрира, това което сме направили за клуба, само че и да сме нападани ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР