Бившият шампион на WSOF в лека категория Джъстин Гейджи (21-2

...
Бившият шампион на WSOF в лека категория Джъстин Гейджи (21-2
Коментари Харесай

Гейджи няма да се смята за шампион, ако победи Фъргюсън

Бившият първенец на WSOF в лека категория Джъстин Гейджи (21-2 MMA, 4-2 UFC) получи това, което искаше. Той ще се бие за краткотрайната купа против Тони Фъргюсън в основната борба на UFC 249 на 9-ти май във Флорида. Фъргюсън (25-3 MMA, 15-1 UFC) е в серия от 12 следващи победи, а неговия конкурент в серия от 3 с нокаут в 1-вия рунд. Тони е любимец, само че всичко може да се случи в борба с подобен залог.

Победителят от борбата ще получи късмет за борба с непобеденият първенец Хабиб Нурмагомедов (28-0 MMA, 12-0 UFC) през есента. Джъстин има вяра, че успеха над Тони няма да го направи първенец и с цел да стане подобен, ще би трябвало да победи непобедения войник от Дагестан. Ето какво е мнението на Гейджи за краткотрайната купа и борбата с Тони:
View this post on Instagram
A post shared by Justin Gaethje (@justin_gaethje) on Apr 10, 2020 at 10:48am PDT

" Когато слагат купата към кръста ми това няма да е основната цел. Ще е просто една крачка напред към върха. Така виждам на нещата. Ще е хубаво, че имам купа към кръста, само че няма да е същото. Няма да значи, че съм международен първенец на UFC. Когато победя Тони ще се удрям с Хабиб, тъй като за това съм тук. Аз съм тук, с цел да съм най-хубавия в света.

Искам когато се срещнем той да опита да ме убие, тъй като другояче няма да го почитам. Като всички вас желая да виждам борба сред Хабиб и Тони, само че би трябвало да се удрям с Фъргюсън, с цел да се прехранвам. Не ми пука за това. Малко е гадно, тъй като знам какъв брой доста желаят хората да ги гледат, само че ще ви излъжа, в случай че ти кажа, че ме тормози този факт. Ще съм доста благополучен да прецакам техните проекти. "

mma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР