Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България - Александър

...
Бившият селекционер на младежкия национален отбор на България - Александър
Коментари Харесай

Сашо Станков се гаври с Гонзо: И аз искам да съм неврохирург в Хановер...

Бившият селекционер на младежкия народен тим на България - Александър Станков, разяснява кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС.

Няколко клуба към този момент оповестиха, че издигат сегашния механически шеф на централата за нов началник на футбола ни. Сред тях са Ахелой, Добруджа, ФК Пълдин Пд и Борислав Първомай.

Станков, който е генетично обвързван с ЦСКА, изрази извънредно любопитно мнение по адрес на номинацията на Гонзо.

" Издигането на кандидатурата на Георги Иванов - Гонзо за президент на БФС е без коментар. И аз желая да бъда неврохирург и да оперирам в клиниката в Хановер. Дълго време съм си мечтал и съм сънувал, че съм неврохирург им върша интервенции на мозък там. Засега обаче не ми се получава ", разгласи пред медията ни Станков.

59-годишният експерт изрази и съществени подозрения за нечиста игра за идния избор на нов началник на родния футбол.

" Интересно е по какъв начин ще подходи и Михаил Касабов, тъй като той изрично съобщи, че няма да се кандидатира. Сега обаче Славия издига кандидатурата му за президент на БФС.

Любопитно е дали ще каже, че няма да се кандидатира, макар че го предложиха за поста. Касабов мълчи, Христо Крушарски пък разгласи, че ще отдръпна кандидатурата си в изгода точно на Касабов. Сигурно нещо се мъти ", разгласи Станков във връзка издигането на кандидатурата на вицепрезидента на футболната ни централа Михаил Касабов, който извършва длъжността президент на БФС до провеждането на идния Конгрес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР