Бившият съветник на Зеленски Олексий Арестович продължава да криткува остро

...
Бившият съветник на Зеленски Олексий Арестович продължава да криткува остро
Коментари Харесай

Арестович: Трагедията на Украйна е, че заложихме на грешната страна, в лагера на губещите сме

Бившият консултант на Зеленски Олексий Арестович продължава да криткува остро управлението на Украйна. Този път той съобщи непосредствено, че украинците са избрали неверната страна.

„ Знаете ли коя е най-голямата ни покруса? Мисля, че в спора сред глобалисти и реалисти сме заложили на неверната страна. Някак проливаме кръв, с цел да се окажем в лагера на губещите “, сподели Арестович в изявление, оповестено в YouTube канала му.

„ Видях визитата на немския президент в Катар, където не помниха да се срещнат с него. В продължение на 30 минути той не напусна самолета, до момента в който управляващите в Катар не измислиха нещо “, съобщи Арестович. Той уточни преживелица от преди четири дни с президента на Германия, който кацна в Катар, само че никой не пристигна да го посрещне в продължение на половин час.

Украинецът продължи с рецензията си: „ И приказват, че Путин е изолиран на интернационалната сцена. За малко да му създадат конен церемониал в Катар. “

„ Защо Путин, толкоз извънредно изолиран, приказва пред Г-20 и на всички други места, до момента в който е дипломатически изолиран? И в този момент „ Тайм “ го сложи в листата за „ Личност на годината “. Сериозно го обмислят “, сподели Арестович.
Вчера американското списание разгласява лист с девет номинации, измежду които и съветският президент. Миналата година премията отиде при Зеленски, а тази година Путин е номиниран за нея.

„ Това е единствено списание, само че за каква ш*бана война, за каква народна власт, за какви полезности приказваме? Не мислите ли, че сме в неверната компания? Започвам да мисля по този начин “, сподели Арестович.

Инфо: obektivno.bg

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР