Бившият съветник на премиера Бойко Борисов – Яне Янев, и

...
Бившият съветник на премиера Бойко Борисов – Яне Янев, и
Коментари Харесай

Караница в ефир: Яне Янев и Александър Манолов си размениха жестоки обвинения

Бившият консултант на премиера Бойко Борисов – Яне Янев, и подалият оставка поради скандал с парцел в Сандански зам.-министър на стопанската система Александър Манолев влязоха в вербален конфликт в предаването „ Тази заран ” на bTV.

``
реклама

Манолев беше феодализирал моя роден град Сандански – в дословния смисъл на думата, разгласи Яне Янев. Той е безапелационен, че Манолев дружно със фамилията си живее в къщата за посетители, която в този момент ПККОНПИ ревизира.

„ Целият град знае, че единствено и само Манолев живее там и привиква всякакви политици, босове и други на всякакви сбирки… През последните години той изпълняваше и длъжността кмет на община сандански. Той водеше Котев (кметът на Сандански Кирил Котев) като аставник на всеки конгрес, на всяко събитие ” съобщи някогашният премиерски консултант.

Александър Манолев се включи по телефона, с цел да отговори на Яне Янев. „ Няма по-красноречив метод да стане ясно от кое място идва офанзивата против мен. Партията на господина е изцяло забравена на национално равнище и е на път това да се случи и на локално равнище. Този човек не е виждал народен ефир от години и трябваше да изфабрикува следващата грозна неистина, с цел да попадне още веднъж в медийното внимание “, съобщи Манлолев.

Бившият зам.-министър отхвърля проверяваната къща за посетители в Сандански да е негова благосъстоятелност.

„ Посещавал съм тази къща като екскурзиант и съм си плащал за това “, разгласи Манолев.

Той призна обаче, че е финансирал плана, а парите идвали от високи заплати и възнаграждения, преди да стане зам.-министър.

Янев също разяснява думите му: „ Тези хора са се самозабравили и приказват безспорни неистини. Този човек демонстрираше разкош, какъвто нямат арабски шейхове ”.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР