Бившият съсобственик на ЦСКА Димитър Борисов най-вероятно ще се завърне

...
Бившият съсобственик на ЦСКА Димитър Борисов най-вероятно ще се завърне
Коментари Харесай

Бивш собственик на ЦСКА се завръща заради строежа на Армията

Бившият съсобственик на ЦСКА Димитър Борисов най-вероятно ще се завърне на „ Армията “, с цел да помогне за градежа на новия стадион, разкриха от Борисовата градина пред „ Мач Телеграф “. Негова компания е измежду главните претенденти за разчистването на отломките от остарелия стадион, преди да започва градежът на новото съвременно оборудване.

Припомняме, че към момента не е почнало разрушаването на съществуващите трибуни на стадион „ Българска войска “, а съгласно осведомени една от главните аргументи за това е неналичието на компания, която да разчисти строителната площадка преди старта на градежа. От ЦСКА даже са опита да намерят задгранична компания, която да свърши тази работа, само че в последна сметка компания на Димитър Борисов най-вероятно ще се заеме със задачата.

Бизнесменът беше притежател на ЦСКА дружно със съдружника си Иво Иванов от 2009 до 2013 година, а три по-късно клубът разгласи банкрут.

По предварителни данни градежът на новия стадион би трябвало да започва през лятото, а в идващите месеци остарялото оборудване да бъде разрушено и изчистено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР