Бившият съпруг на популярната моделка Деси Зидарова – Михаил Младжов,

...
Бившият съпруг на популярната моделка Деси Зидарова – Михаил Младжов,
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Бившият мъж на Деси Зидарова арестуван при наркосделка

Бившият брачен партньор на известната моделка Деси Зидарова – Михаил Младжов, е измежду арестуваните при вчерашната зрелищна ация на ГДБОП на бул. „ България “ в София, научи Lupa.bg. Вчера следобяд тежко въоръжени антимафиоти задържаха четирима мъже, возещи се в два автомобила посред държавното шосе до кръстовището с бул. „ Тодор Каблешков “, а поради акцията и траялите близо 4 часа следствени дейности се образува километрична опашка от коли, стигаща чак до Околовръстно шосе.



Михаил Младжов е измежду арестуваните при вчерашната полицейска акция на бул. " България "

Според източник на Lupa.bg, акцията на ГДБОП е била ориентирана против Михаил Младжов, който имал среща с македонци на подземния паркинг пред мола, с цел да им съобщи голямо количество амфетамин. Пратката е била следена от Министерство на вътрешните работи, а Младжов и македнците са били следени и подслушвани дни наред, преди да се стигне до зрелищните им арести. За да не будят съмнение, антимафиотите са употребявали 5 цивилни коли и мотор, с които безусловно обкръжили беемвето на Младжов и автомобила на македонците на светофара пред комерсиалния център.

43-годишния Михаил Младжов в предишното минаваше за непосредствен до Христофорос Аманатидис – Таки, чието име бе упоменато единствено преди дни в прокуратурата от премиера Кирил Петков. Младжов обаче от дълго време не е част от структурата на Таки, като съгласно мълвата в ъндъргаунда, е отхвърлен поради отклонени крупни суми.



Михаил Младжов бе задържан за наркотърговия и през лятото на 2012 година

Зрелищният наркоарест на Михаил Младжов не е първото му задържане за опиати. През лятото на 2012 година някогашният брачен партньор на Деси Зидарова бе задържан на автомагистрала „ Тракия “ с над 200 грама кокаин. Тогава дрогата бе скрита в детското столче на едно от децата на Младжов и Зидарова. След акцията Младжов беше упрекнат за владеене и разпространяване на опиати, само че го осъдиха единствено на 18 месеца затвор. По време на гледането на мярката му за неотклонение пък стана ясно, че и преди е бил арестуван за трафик. Прокуратурата предоставила информация за висящите производства против него, от която излиза наяве, че през юни 2012 година против него е формирана друга кореспонденция за опиати – за трафик на хероин.

До този миг от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не са оповестили количеството амфетамин, намерено при вчерашния арест на Михаил Младжов. Неофициално се приказва за 30 кила амфетамин.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР