Бившият съотборник на Люис Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг, който

...
Бившият съотборник на Люис Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг, който
Коментари Харесай

Розберг не вярва, че Хамилтън ще напусне Мерцедес

Бившият съотборник на Люис Хамилтън в Мерцедес Нико Розберг, който го победи в борбата за международната купа през 2016 предвижда, че британецът няма да напусне отбора макар проблемите, които изпитва отбора през предходната и тази година.

“Не имам вяра, че Люис ще напусне Мерцедес - изясни Нико. - Той е стимулиран както преди и желае още веднъж да побеждава, да завоюва още една международна купа и доста интензивно работи в тази посока. В Бахрейн Джордж Ръсел и Хамилтън бяха водачите, които прекарваха най-вече време с инженерите на отбора спрямо другите тимове. Конкуренцията с Джордж също е сериозен претекст за Люис, те се показват на едно равнище, само че Хамилтън желае да е по-напред. Още един път, не мисля, че въобще Хамилтън мисли за отдръпване, в противен случай, той преследва по-големи триумфи. В момента най-голямото предпочитание на Люис е да се върне в борбата в челото на колоната. ”

Розберг, също по този начин, предвижда, че Мерцедес под управлението на Тото Волф ще успее да навакса изоставането си и ще може още веднъж да се бори за шампионската купа.
 Хамилтън не е виждал Хамилтън не е виждал " по-доминантна " кола от RB19
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР