Бившият руски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий

...
Бившият руски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев: Новият украински главнокомандващ е предател

Бившият съветски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев назова родения в Русия нов главнокомандващ украинските въоръжени сили Олександър Сирски " изменник ", заяви Ройтерс.

Агенцията отбелязва, че в пост в " Телеграм " Медведев е обвинил Сирски, който не е служил в съветската войска след разпадането на някогашния Съветски съюз, че е нарушил своята клетва на офицер.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия сподели в поста си в " Телеграм ", представен от ТАСС, че изпитва възприятие на злоба, пренебрежение и омерзение, гледайки биографията на новия главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна.

Медведев съобщи, че изпитва ненавист към тези, " взели участие в разпадането на някогашния Съветски съюз (а в действителност и на Руската империя), вследствие на което една голяма страна, балансирала международния ред, изчезна, а милиони хора бяха обречени на премеждия и гибел ".

Той показва и възприятие на пренебрежение към западните страни, " които маниакално, бурно, с всички вероятни средства тласнаха народите на Русия и Украйна (или по-скоро единния съветски народ) към нова революция ".

Медведев добави, че изпитва и възприятие на " омерзение към индивида, който е бил руски съветски офицер, само че е станал бандеровски изменник, нарушащ клетвата си и служител на нацистите, унищожавайки своите близки ", написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

" Нека земята да гори под краката му! ", обобщава в поста си Медведев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР