Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза във вторник, че 185

...
Бившият руски президент Дмитрий Медведев каза във вторник, че 185
Коментари Харесай

Медведев: 185 000 новобранци се присъединиха като професионални договорни войници от началото на годината

Бившият съветски президент Дмитрий Медведе в сподели във вторник, че 185 000 новобранци са се включили към съветската войска като професионални договорни бойци от началото на годината, до момента в който Москва се пробва да укрепи силите, претърпели огромни загуби в Украйна, написа " Ройтерс ".

Миналата година Русия разгласи проект за увеличение на размера на въоръжените си сили с повече от 30% до 1,5 милиона военнослужещи, амбициозна задача, усложнена от тежките, само че неразкрити загуби във войната.

Плакати , призоваващи хората да се причислят към военнослужещи на контракт, са разлепени в съветски градове , а телевизионните реклами постоянно натрапват същото обръщение .

" По данни на Министерството на защитата от 1 януари до 4 юли в редовете на Въоръжените сили са признати над 185 000 души, от които към 109 000 в запаса, както и други категории жители, които се приканват за чиновници по контракт ", сподели Медведев.
 Дмитрий Медведев предлага нов международен ред за отбрана на съветските ползи
Дмитрий Медведев предлага нов международен ред за отбрана на съветските ползи

Финландия не можела да е медиатор

Във видео, оповестено в Telegram, той споделя, че съвсем 10 000 новобранци са се включили през последната седмица след късия протест от наемническата група Вагнер, чиито бойци са получили опция да се подпишат като постоянни бойци.

" Искам особено да отбележа, че опитът за въоръжен протест не промени отношението на жителите към договорна работа в зоната на специфичната военна интервенция ", сподели Медведев, имайки поради спора в Украйна.

Президентът Владимир Путин подреди " частична готовност " на 300 000 резервисти през септември предходната година, което накара стотици хиляди други да избягат от Русия, с цел да избегнат изпращане да се бият. Путин сподели, че няма потребност от спомагателна готовност.

Медведев, назначен по-рано тази година за ролята на надзирател на вътрешното военно произвеждане на Русия, сподели, че заводите работят непрекъснато, с цел да доставят армията в Украйна.

В мненията от вторник той предложи активите, иззети от нарушители, в това число високоскоростни лодки и коли, също да бъдат предадени на военните .

Той сподели, че прокурорите, службата за сигурност на ФСБ и други организации би трябвало да работят с Министерството на защитата , с цел да " вземат ограничения за прекачване на такова съоръжение на нашите войски допустимо най-скоро ".
 Медведев: Конфронтацията на Русия със Запада ще трае десетилетия, спорът ѝ с Украйна - непрекъснато
Медведев: Конфронтацията на Русия със Запада ще трае десетилетия, спорът ѝ с Украйна - непрекъснато

Ядрен апокалипсис бил освен вероятен, само че и много вероятен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР