"Бившият руски премиер вероятно е направил опит за самоубийство", написа

...
"Бившият руски премиер вероятно е направил опит за самоубийство", написа
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев направил опит за самоубийство?

"Бившият съветски министър председател евентуално е направил опит за самоубийство ", написа УНИАН, като се базира на опозиционния на Кремъл журналистически план FreeДом.

"В края на юли охранител е намерил заместник-председателя на Съвета за сигурност в жилището му в нетрезво положение. Медведев е държал револвер в ръка и крещял, че желае да постави завършек на живота си. Гардът е убедил третия президент на Русия да му даде огнестрелното оръжие и е поставил политика да спи ", показаха още публицистите.
Според медийната информация чистачка е разкрила пет предсмъртни писма. "Писна ми да бъда кукла на конци. В гибелта си упреквам Владимир Путин ", е гласяло едно от тях.
Руският опозиционер Иля Понамарьов, който избяга през 2016 година в Украйна, разяснява, че не е сюрпризиран от тези изказвания. "Данните, които получавам от Москва, ми дават съображение да считам, че в Кремъл се води люта борба за това кой ще наследи Путин. Основните противници са Медведев и Сергей Кириенко (премиер в Москва през 1998 година, сега първи заместник-ръководител на администрацията на съветския президент) ", сподели още той.

Според FreeДом експремиерът е усетил, че губи позиции в битката за Кремъл и изпаднал в меланхолия, която е била повода за опита за самоубийство.

Журналистите също по този начин написаха, че след началото на съветската експанзия против Украйна (24 февруари) Медведев се е трансформирал в трол, пишещ озлобени постове в обществените мрежи.

Медиите лансираха версията, че интензивността на някогашния министър председател в интернет е опит да излезе от политическата давност.

Журналистите не изключиха и вероятността опорните точки за изявленията в международната мрежа да са спускани на Медведев от горната страна – т.е. от Путин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР