Бившият руски футболист Владимир Бистров си намери майстора, след като

...
Бившият руски футболист Владимир Бистров си намери майстора, след като
Коментари Харесай

Фигуристка направи за смях футболист заради коментар за гърдите й

Бившият съветски футболист Владимир Бистров си откри майстора, откакто влезе в вербален спор с някогашната шампионка по фигурно пързаляне Ана Семенович. Бистров разгласи обществено, че огромните гърди на дамите са гаранция за неуспех в спорта и даде за образец точно Семенович, която е измежду най-пищните някогашни фигуристки в света.
Вижте тази обява в Instagram.

" Вижте я, не съумя да реализира нищо поради огромните си цици и трябваше да се откаже. може би, в случай че ги беше понижила, щеше да има повече триумфи ", сподели футболистът, а русокоската не му остана длъжна.
Вижте тази обява в Instagram.

" Мислех ви за интелигентен човек, само че се оказахте малоумен и недодялан. Искам да ви кажа няколко неща. Първо имам гърди, а не цици. Второ - не разбирам за какво тези елементи от моето тяло ви тормозят. Може би вие трябваше да намалите още повече размера на нещо, което да ви разреши да бягате по-бързо и да вкарвате повече голове ", написа тя в обществените мрежи и провокира мощна вълна на поддръжка и насмешки към Бистров, който по този начин и не сподели нищо повече по тематиката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР