Бившият редактор на Vanity Fair Грейдън Картър изрази убеждението си,

...
Бившият редактор на Vanity Fair Грейдън Картър изрази убеждението си,
Коментари Харесай

Няма връщане назад: Решението, за което Меган и Хари винаги ще съжаляват

Бившият редактор на Vanity Fair Грейдън Картър изрази убеждението си, че принц Хари и Меган Маркъл в последна сметка ще съжаляват, че не са имали положителни връзки с роднините си.

Той акцентира, че лимитираният контакт с братовчеди, чичовци, лели и баби и дядовци ще има отрицателни последствия за техните деца Арчи и Лилибет.



“Това ще се върне, с цел да ги преследва в избран миг “, сподели той пред Telegraph.

Картър също разкритикува избора им на място за развъждане на децата им. След като напуснаха Великобитания, херцогът и херцогинята на Съсекс се откриха в Монтесито, Калифорния. Той разказа местоположението като монотонно място, където няма какво да се прави, наричайки го " чакалнята на Бог ".

“То е на 40 минути път с кола от Ел Ей и там няма доста деца, тъй като младите фамилии не могат да си го разрешат “, изясни той.



Междувременно той предложи още няколко съвета на принц Хари и Меган Маркъл, а точно да стоят надалеч от публичното внимание.

“Те събират прекалено много внимание “, означи той. Допълвайки: “За такива хора недостъпността е най-големият ви актив. ”

“Ако сте се появяват прекалено много, има късмет на публиката да ѝ втръсне. Мисля, че към този момент направиха всяка неверна стъпка, която можеха да създадат ” - приключи той.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР