Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че острите упреци,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че острите упреци,
Коментари Харесай

Тръмп за Байдън: Той трябва да е луд или да страда от деменция в късен стадий!

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че острите упреци, отправени към него от настоящия президент Джо Байдън към " MAGA републиканците " в четвъртък, са били опасност за потребление на военна мощ.

Байдън, който наскоро разказа дясната идеология на Тръмп като " полуфашизъм ", изнесе пламенна тирада в праймтайма против крилото на Републиканската партия на Тръмп в Залата на независимостта във Филаделфия.

" Не всеки републиканец, даже не и болшинството от републиканците, са последователи на концепцията MAGA - абревиатура от MAKE AMERICA GREAT AGAIN (Да създадем Америка още веднъж велика). Не всеки републиканец приема тяхната последна идеология ", сподели Байдън.

" Но няма подозрение, че Републиканската партия през днешния ден е доминирана, ръководена и сплашвана от Доналд Тръмп и MAGA републиканците. И това е опасност за тази страна ", съобщи американският президент.

Тръмп реагира остро в личната си обществена мрежа Truth Social, като написа за Байдън: " Той би трябвало да е вманиачен или да страда от деменция в късен етап! "

" Някой би трябвало да изясни на Джо Байдън, постепенно, само че буйно, че смисъла на MAGA е толкоз мощно, колкото могат да бъдат единствено думите, MAKE AMERICA GREAT AGAIN! ", написа той.

 

" Ако той не желае да направи Америка още веднъж велика, което посредством думи, дейности и мисли не прави, то той сигурно не би трябвало да съставлява Съединените американски щати! "

Агентите на ФБР, които са взели участие предишния месец в претърсването на имението на Тръмп, са намерили празни папки с надпис " Класифицирана информация ", съобщи в това време Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Това стана ясно, откакто американското министерство на правораздаването разгласява през днешния ден по-подробен списък на материалите, конфискувани от имението на Тръмп. От документа се вижда, че при претърсването на 8 август от имението " Мар а Лаго " са били конфискувани 33 кутии с материали. В разказа е маркирано, че конфискуваните материали съставляват класифицирани документи, които са били умишлено сложени сред вестници и списания.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР