Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп стартира , предназначен за

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп стартира , предназначен за
Коментари Харесай

Доналд Тръмп създаде уебсайт за запазване на великолепното наследство на президентството му

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп започва, предопределен за връзки с неговите поддръжници.

Според уеб страницата ресурсът е предопределен да „ резервира превъзходното завещание на администрацията на Тръмп и да разпространява програмата „ Америка преди всичко “. Офисът на републиканеца „ ще се стреми да осведоми, образова и въодушевява американците от всички пластове на обществото “.

Сайтът разрешава на потребителите да „ споделят своите мисли “ с 45-ия президент на Съединени американски щати и брачната половинка му Мелания. Поддръжниците на някогашния президент, попълвайки формуляр с техните данни за контакт, ще могат да насочат предложения към двойката Тръмп за всяко събитие или да ги поздравят по някакъв специфичен мотив.

На 21 март представителят на Тръмп Джейсън Милър съобщи пред FOX News, че някогашният президент ще се върне в обществените медии след два или три месеца и ще разгласява на лична си платформа. На 22 март някогашният притежател на Белия дом удостовери това желание.

Акаунтът на Тръмп в обществената мрежа Туитър беше блокиран през последните седмици от президентството му. Освен това му е отказана опцията да разгласява във Facebook и Инстаграм. Това се случи малко откакто на 6 януари поддръжници на Тръмп се пробваха да попречат на утвърждението на резултатите от президентските избори, извършени на 3 ноември предходната година в Конгреса на Съединени американски щати. Демократът Джо Байдън ги завоюва. Във връзка с случая демократите предизвикаха процедура за импийчмънт на Тръмп. Сенатът на Съединени американски щати го оправда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР