Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че настоящият американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че настоящият американски
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън одобрява нахлуването на нелегални мигранти в САЩ

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че актуалният американски водач Джо Байдън утвърждава нахлуването на милиони незаконни мигранти в Съединените щати.

„ Джо Байдън подбужда към солидна инвазия на милиони незаконни имигранти в Съединените щати. Вместо да се бие и да пази страната ни от тази офанзива, Байдън, необикновено, се бори да върже ръцете на губернатора на Тексас Грег Абът “, написа Тръмп на неговата страница Truth Social.

Бившият президент поддържа дейностите на губернатора Грег Абът, който има намерение независимо да отбрани сектор от границата сред Съединени американски щати и Мексико от нахлуването на незаконни мигранти, в случай че федералните управляващи на Съединени американски щати не могат да се оправят с тази задача. " Призоваваме всички искащи щати да слагат своята сигурност в Тексас, с цел да предотвратят влизането на незаконни имигранти и да ги експулсират назад в чужбина. Всички американци би трябвало да поддържат рационалните ограничения на управляващите в Тексас за отбрана на сигурността, сигурността и суверенитета на Тексас и хората на Съединените щати “, акцентира Тръмп.

Тръмп добави, че в случай че бъде избран отново, ще " работи ръка за ръка " с управляващите в Тексас.

На 22 януари Fox News заяви, че Върховният съд на Съединени американски щати е решил да отстрани 30 благи (около 48 км) телена ограда на границата сред Съединени американски щати и Мексико в Тексас, конфигурирана като част от битката на губернатора на Тексас Грег Абът против напора от мигранти. Решението на съда разрешава на граничния патрул да среже тел по границата по време на процеса.

Националната армия на Тексас блокира достъпа на федералната гранична защита до сектор (с дължина към 4 км) от границата с Мексико по река Рио Гранде. Държавните управляващи неведнъж са заявявали, че американската администрация не охранява вярно границата, което е довело до увеличение на незаконните мигранти. Тексас стартира да ги изпраща с рейсове до огромните американски градове, в това число Вашингтон, Ню Йорк и Чикаго.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР