Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова руския президент Владимир

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова руския президент Владимир
Коментари Харесай

Доналд Тръмп поиска помощ от Владимир Путин

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани съветския президент Владимир Путин да издаде " цялата нездравословна информация ", която има за фамилията на сегашния американски президент Джо Байдън, съобщи " MaxFax ".

Според CNN това е ход, с който Тръмп демонстрира, че е подготвен да одобри помощ отвън Съединените щати, с цел да укрепи позицията си, даже и от Путин по време на войната против Украйна.

В изказване пред " JustTheNews " Тръмп направи голословно изказване за бизнеса на Хънтър Байдън, наследник на американския президент, в Русия и изиска Путин да пусне информация за това.

" Мисля, че Путин знае това. Мисля, че би трябвало да знаем за това “, сподели Тръмп.

" Вярно е, че Хънтър Байдън беше добре заплатен за консултантската си активност в непознати страни, в това число Украйна и Китай, по времето, когато татко му беше вицепрезидент. Те декларират, че Министерството на правораздаването сега води наказателно следствие за тези покупко-продажби и вероятни финансови закононарушения. Но към този момент няма доказателства в поддръжка на изказванията на Тръмп, че Байдън е взел участие в корупционни практики или е повлиял на политиката на Съединени американски щати за персонална полза. Президентът Байдън не беше забъркан в следствието, до момента в който синът му Хънтър отхвърли виновността и сподели, че ще бъде освободен, когато следствието завърши ", написа CNN.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР