Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи Германия като заложник

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп определи Германия като заложник
Коментари Харесай

Тръмп избухна: Германия е заложник на Русия!

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира Германия като " пленник на Русия ", имайки поради казуса с газопровода " Северен поток-2 ".

Очаква се оборудването да стартира да доставя съветски газ за Германия през Балтийско море. Това обтегна връзките сред Берлин и Вашингтон на фона на рецесията на украинската граница, съобщи ДПА.

" Наистина се пробвах да убедя Ангела Меркел да не подписва договорката за газопровода, тъй като й споделих, че Германия ще бъде пленник. И тя е тъкмо това, пленник на Русия ", съобщи експрезидентът за телевизия " Фокс бизнес ".

Тръмп разкритикува и наследника на Меркел, канцлера Олаф Шолц, за вчерашната му конференция с президента Джо Байдън в Белия дом - укори го, че въобще не е загатнал газопровода и не е бил съответен в изявленията си.

Шолц не загатна " Северен поток-2 " на конференцията, само че даде обещание, че Германия " ще работи по изцяло консенсусен метод за глобите ", които може да бъдат наложени по отношение на рецесията към Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР