Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви стартирането на Trump

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обяви стартирането на Trump
Коментари Харесай

Тръмп срещу тиранията на Фейсбук и Туитър, пуска своя социална мрежа |

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи стартирането на Trump Media & Technology Group (TMTG).

Компанията ще стане обществена посредством обединение ѝ с Digital World Acquisition Corp., на настояща пазарна стойност от 875 милиона $ и евентуална облага от 825 милиона $ в спомагателни акции.

TMTG разкри, че ще започва обществена мрежа, наречена TRUTH Social, със пускане на бета версия за поканени консуматори, планувано да стане през ноември, и национално разпространяване през 2022 година Компанията ще даде и абонаментно видео по поръчка, включващо " стратегии за развлечение, вести, подкасти и други ".

" Създадох TRUTH Social и TMTG, с цел да се изправя против тиранията на софтуерните колоси (Big Tech). Живеем в свят, в който талибаните имат голямо наличие в Twitter, до момента в който вашият обичан американски президент е заглъхнал. Радвам се да изпратя първата си ИСТИНА (TRUTH) през обществената мрежа TRUTH Social доста скоро. Компанията TMTG е основана с задача да даде глас на всички. Радвам се, че скоро ще стартира да споделям мислите си през TRUTH Social и да се боря против Big Tech. Всеки ме пита, за какво никой не се изправя против Big Tech? Е, скоро ще го създадем! ", разгласи Тръмп.

Достъпът на президента до Фейсбук, Twitter и Youtube беше неразрешен през януари тази година, откакто негови последователи нападнаха Капитолия. Дотогава Тръмп беше изключително деен в обществените мрежи, като блокирането на профилите му в обществените мрежи го лишиха от 89 милиона души аудитория.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР