Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да не става

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп обеща да не става
Коментари Харесай

Тръмп: Няма да бъда диктатор „с изключение на първия ден”

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп даде обещание да не става деспот, в случай че завоюва изборите през 2024 година

" Не, не. С изключение на първия ден, когато затворя границата. Освен това, няма да бъда деспот ", сподели Тръмп на протест на Fox News в Айова.

Доналд Тръмп прикани хората да не се смеят на умствените качества на сегашния американски водач Джо Байдън.

„ Когнитивно Байдън не е в доста добра форма. Но това не е смешно, не би трябвало да се майтапим с това. Това е съществено, имаме работа с нуклеарни оръжия. Това въобще не е смешно “, сподели още Тръмп по време на среща с гласоподаватели в Айова, проведена от Fox News.

„ Американският водач Джо Байдън няма да може още веднъж да стане претендент за президент на демократите на идните президентски избори заради неприятно физическо положение “, изясни Тръмп.

„ Аз персонално не мисля, че той може да го направи физически. Видях го, когато беше на плажа. Не можеше да вдигне плажен стол, който дете може да вдигне. И бих споделил, че душевен е също толкоз неприятен, може би даже по-лош ”, акцентира Тръмп.

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита за вероятен боен спор към остров Тайван при ръководството на Джо Байдън: " Имах същия диалог с китайския президент Си Дзинпин за Тайван. И Си Дзинпин гледа доста деликатно на Тайван, това в никакъв случай нямаше да се случи при Тръмп като президент. И в този момент, доста евентуално този спор ще се случи ", разяснява още Тръмп.

Бившият президент на Съединени американски щати също акцентира, че нито спорът в Украйна, нито войната в Ивицата Газа биха се случили, в случай че той беше президент.

По-рано командващият сухопътните сили на Съединени американски щати в Тихия океан военачалник Чарлз Флин съобщи, че позицията на американските сътрудници при положение на вероятно експлоадиране на боен спор към остров Тайван ще бъде тест за преданост към Съединените щати.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР