Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е спечелил повече от

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е спечелил повече от
Коментари Харесай

Доналд Тръмп печели милиони от речи и голф игрища

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е спечелил повече от 12 млн. $ от възнаграждения за речи и най-малко 13 млн. $ от притежаваните от него голф стадиони и курорти в чужбина, откогато е напуснал поста си, заяви вестник " Уолстрийт джърнъл ", представен от Българска телеграфна агенция.

След привършване на президентския мандат Тръмп е печелил по сред 150 000 и 2,5 млн. $ за всеки от 15-те си уговорката като оратор, в това число за турнето си " Американска независимост " във Флорида и Тексас, както и за събития с някогашния водещ на " Фокс нюз " Бил О'Райли.
Тръмп оповестява и за еквивалента на най-малко 7 млн. $ доходи от голф игрището си в Абърдийн, Шотландия.

Ревизираните данни, предоставени от Службата за държавна нравственос на Съединени американски щати, оферират повече детайлности за приходите на Тръмп, който се стреми към втори мандат в Белия дом. Новите данни демонстрират също, че той печели несравнимо повече от най-близкия си противник от Републиканската партия. Миналия месец губернаторът на Флорида Рон Десантис заяви за чисто положение от над 1,1 млн. $ - огромна част от тях от неговата книга бестселър.
Говорител на Тръмп не отговори незабавно на запитването за коментар.

Според същите тези оценки активите на Тръмп възлизат на минимум 1,5 милиарда $ и включват компании за недвижими парцели, голф стадиони и лицензионни съглашения. Експертите обявиха, че съзвездието от бизнес инициативи на Тръмп е основало голям брой спорове на ползи, когато той стартира своето президентство през 2017 година Актуализираните оповестявания не оферират цялостна картина на неговите отговорности.

Тръмп е получил хонорар в размер на 2,5 млн. $, които са му платени за коментар на боксовия мач на военен клуб " Трилър " сред Ивендър Холифийлд и Витор Белфорт във връзка 20-годишнината от терористичните офанзиви на 11 септември 2001 година, удостовери формален представител на " Трилър ". За хонорара заяви по-рано в. " Вашингтон пост ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР