Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Очаквам да ме арестуват на 21 март

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския заяви в своята обществена мрежа, че чака идния вторник да бъде задържан и прикани за митинги.

Без да показва доказателства Тръмп твърди на съображение на „ приключване на информация “ от офиса на регионалния прокурор на Манхатън, че ще бъде задържан във вторник, само че не дава детайлности какви ще са обвиняванията, съобщи БНР.

По-рано тази година от кабинета на въпросния прокурор – Алвин Браг, започнаха да показват доказателства на правосъдни заседатели за следствие на заплащане от 130 000 $, направено от Майкъл Коен – някогашният персонален юрист на Тръмп, на порно звездата Сторми Даниелс в последните дни на предизборната акция на Тръмп през 2016 година Даниелс твърди, че е имала спекулация с Тръмп преди 10 години – изказване, което Тръмп отхвърля.

Ако заплащането не е регистрирано вярно може да докара до обвиняване в нарушение, обвързвано с подправяне на комерсиална документи. Това обвиняване обаче може да бъде повдигнато до углавно закононарушение, в случай че с подправеното счетоводство се е целяло да се прикрие второ закононарушение, като да вземем за пример нарушаване на разпоредбите за финансирането на акцията, написа „ Ню Йорк Таймс “. 

В обявата си някогашният американски държавен глава приканва поддръжниците си да стачкуват и изтъквам – „ да си върнем страната “. Ако прокурорът реши да повдигне престъпно обвиняване на 76-годишния Тръмп, това би бил първият сходен случай в американската история, като също така би било и пречка Тръмп да получи номинацията на Републиканската партия за президентските избори следващата година. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР