Бившият президент на САЩ Бил Клинтън казва, че аферата му

...
Бившият президент на САЩ Бил Клинтън казва, че аферата му
Коментари Харесай

Бил Клинтън: Аферата с Моника ми помогна да се справя с безпокойството си

 Бившият президент на Съединени американски щати Бил Клинтън споделя, че аферата му с Моника Люиински е била метод да се оправя с безпокойството си. Той изрече това в документален филм, озаглавен " Хилари ", който преглежда публичния живот на претендента за президент от 2016 година Хилари Клинтън, оповестява БГНЕС.

През 1998 година Клинтън бе заловен за неистина пред проверяващите за връзката си с Люиински. Той бе оневинен по време на процеса си в Сената. По време на аферата Люиински беше 22-годишна стажантка в Белия дом. Бил Клинтън е споделил на основателите на документални филми: " Това, което направих, беше неприятно, само че не беше както си мислех. Нека помислим за най-глупавото нещо, което бих могъл да направя и което направих. "

" Чувствате се като замаян - взели участие сте в борба с награди от 15 рунда, която беше удължена до 30 рунда, и ето нещо, което ще ви изключи мозъка за известно време. Всички имат напън в живота и разочарования. И ужаси, страхове или каквото и да е, неща, които правех, с цел да се оправям с безпокойството си години наред. ", сподели той.

Връзката му с Моника Люински се трансформира в съществена вест в края на 90-те, откакто тогавашният президент първо отхвърли аферата, преди по-късно да признае за " несъответствуващ съкровен физически контакт ".

Първоначалният отговор на Клинтън на известията в медиите през 1998 година " Не съм имал полови връзки с тази жена " се трансформира в един от най-запомнящите се цитати на американската политика. Люиински поддържа позицията, че връзките й с някогашния президент са били по взаимно единодушие, само че тя ги назова " груба корист с власт ".

" Всякаква " корист " пристигна след това, когато бях направена изкупителна жертва, с цел да защитя мощната му позиция ", сподели тя пред " Венити Феър " през 2014 година

Люински сподели още, че по това време е имала " лимитирано схващане за следствията " и всеки ден съжалява за аферата. В документалния филм Клинтън споделя, че се усеща " извънредно " и че животът на Люински е избран от връзката им. " С течение на годините се пробвах да я видя, още веднъж да се върне към естествен живот, само че вие би трябвало да решите по какъв начин да определите естественото ", сподели той.

Запитана за случая Хилари Клинтън изясни какъв брой опустошена е била от случилото се. " Беше толкоз персонално, бях просто засегната и не мога да допускам в това, не мога да допускам, че сте излъгали. Беше извънредно и споделих, че в случай че това стане обществено, би трябвало да бъде казано на Челси ".

Тя изясни по какъв начин " не желала да има нищо общо с него ", откакто новината за аферата се развихри. " Взех решение да остана с мъжа си. Мисля, че някои хора мислеха, че съм взел вярното решение, а някои считат, че съм взела неверно решение. "

Хилари Клинтън е споделила на основателите на документалния филм, че когато споделила на щерка им Челси за аферата, било " извънредно ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР