Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се завърна в

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се завърна в
Коментари Харесай

Пет извода от ден 10 на процеса на Доналд Тръмп за тайните пари в Ню Йорк

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп се завърна в Ню Йорк след ден на предизборна акция, защото правосъдното произвеждане беше възобновено в историческия углавен развой против него.

В четвъртък, 10-ият ден от процеса, който се разигра в Наказателния съд в Манхатън, където Тръмп е упрекнат по 34 закононарушения за подправяне на бизнес записи в разгара на президентската конкуренция през 2016 година

Твърди се, че тези записи се отнасят до скрито заплащане на пари, което той е упрекнат, че е направил на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс, с цел да купи нейното безмълвие.

Даниелс твърди, че тя и Тръмп са имали връзка, макар че някогашният президент отхвърли каквато и да е полова връзка сред тях. Той също по този начин отхвърли да е направил нарушаване в лицето на наказателното обвиняване.

Прокурорите обаче се надяват да потвърдят, че Тръмп съзнателно се е опитвал да скрие истории като тази на Даниелс, с цел да повлияе на резултата от гласуването през 2016 година, което...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР