Бившият президент на Дунав – д-р Симеон Симеонов, коментира събитията

...
Бившият президент на Дунав – д-р Симеон Симеонов, коментира събитията
Коментари Харесай

Бившият президент на Дунав намекна, че баражът с Монтана е манипулиран

Бившият президент на Дунав – доктор Симеон Симеонов, разяснява събитията към " драконите ", които изпаднаха от българския хайлайф и в този момент се борят за съществуването си.

Пред " Котаспорт " доктор Симеонов загатна, че русенци са по-добрият тим спрямо Монтана, само че аргументите за загубата с 1:4 в решаващия бараж са други.

" Моралът е един от огромните проблеми на футбола. Включително, дръзвам да настоявам и в последния мач на Дунав – баража с Монтана. Аз съм безапелационен, че тимът на Дунав може да стане заран в 8 часа, след кафето, и да бие Монтана. Други аргументи имаше за резултата и играта на тима в мача. Но няма по какъв начин да ги разясня, тъй като нещата са недоказуеми. "

" Това още един път удостоверява мнението ми, че българският футбол би трябвало да стартира своето развиване доста, доста изпод, в това число с чужденците ", добави доктор Симеонов.

" Не скърбя, че се занимавах с български футбол. Тези 11 години ще останат незабравими. Още първоначално знаех какъв ще бъде краят. От футбола всички си потеглят разочаровани и разорени. Аз си потеглям единствено отчаян, за моя наслада, само че това е футболът в България - махленски пердах, без всевъзможни правила. Не предлагам на никого да се занимава с футбол ".
" Много ми е мъчително, че Дунав изпадна, само че изкуственият напредък на всеки тим, в това число на Дунав, е нещо доста нездравословно. Ние с изключение на школата, нищо друго не успяхме да създадем в тези години. Закъсняхме с подобренията по базата, в този момент към този момент е страхотна, всичко както си му е реда, само че когато играехме в Лига Европа, тренирахме на терен, който не може да се назова и селски. Така че това е скъпо наслаждение и трябват хора с много пари и обич към футбола. "

" Буквално се разсипваш просто. Финансови проблеми, битовизми, всичко ти е на главата, само че това е участта на президента. Може би по-големите клубове могат да назначат разнообразни хора за тези равнища, само че ние в Дунав Русе в никакъв случай не сме можели да си го позволим. Така е трябвало да се случат нещата. Пожелавам на новите притежатели да се оправят по-добре от мен и моя екип, нашите старания бяха незадоволителни. "

" Как се стигна от Лига Европа до изпадане? Темата е доста дълга, само че в резюме. Закъсняхме с подобренията въз основата. Един президент не може да не подсигури подобаващи условия за футболистите. Другата съществена причина е, че когато тимът беше в напредък, не се сетих да удължа договорите на тогава играещите футболисти. След края на сезона, при насъбрано самочувствие, техните финансови искания внезапно пораснаха. Ние станахме тим от приблизително равнище, нещата станаха сложни. Нямах сили отраз да сложа край и се постановяваше да оказвам помощ, само че по този начин е трябвало да стане. Боли ме, само че това ще остане едно положително премеждие за мен ", добави доктор Симеонов.

" Аз нямам спор с никого. Феновете желаят някой да устоя тим. Казах им да го създадат те. Вижте какво се случва в Левски. Нашите почитатели не са събрали една стотинка, до момента в който Левски към този момент 5-6 месеца се устоя от почитателите. Оказа се, че няма смисъл да се харчат пари за 500 индивида, които идват на стадиона, а първоначално не беше по този начин. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР