Бившият президент на БФС Валентин Михов се оказал истински пророк

...
Бившият президент на БФС Валентин Михов се оказал истински пророк
Коментари Харесай

Вальо Михов се оказал пророк за полуфиналите на световното и отпадането на Бразилия и Аржентина

Бившият президент на БФС Валентин Михов се оказал същински оракул за развиването на международното състезание по футбол. Това призна самият той в предаването " Преди обед " по bTV.

" Ако видите интервютата ми преди Мондиала ще се убедите в това. Познах три от четирите полуфиналисти. Сбърках единствено за Германия. Иначе споделих, че до предпоследната фаза ще стигнат Белгия, Хърватска и Франция. Освен това, когато ужаваният ни футболист Христо Стоичков сподели, че Бразилия и Аржентина са любимци, аз предвидих друго. Моите думи бяха, че тези тимове нямат късмет, тъй като те са мощни, само че единствено като персони. Един Неймар е талантлив, само че нямаха колектива, както те, така и Аржентина. Меси трябваше да поведе тима, капитан е, само че не му се получи. Това, което го имат белгийците им оказа помощ - става дума за дисциплинираност и колектив. Това постоянно са го имали германците да вземем за пример ", сподели Михов.

Той показа и кой чака да се класира за финалите. " Много ми се желае хубав край, да вземем за пример Англия и Франция. Но мисля, че в случай че хърватите отидат на край ще се веселя като балканец. Белгия - Хърватия край ще е много забавен конфликт ", счита експертът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР