Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта изпозлва социалната мрежа Туитър,

...
Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта изпозлва социалната мрежа Туитър,
Коментари Харесай

Лапорта: Бартомеу трябва да напусне "Барселона", за да може Меси да е щастлив

Бившият президент на " Барселона " Жоан Лапорта изпозлва обществената мрежа " Туитър ", с цел да разяснява една от наболелите тематики в клуба. Адвокатът загатна, че Лионел Меси не се усеща благополучен при каталунците.

" Ако желаеме да виждаме Лео още веднъж на неговото най-хубаво равнище и да бъде благополучен би трябвало Бартомеу да си тръгне ", написа Лапорта в персоналния си профил в " Туитър ".

Si volem que #Messi continuï a gust al Barça hem de fer fora Bartomeu immediatament #ViaForaBartomeu
— Joan Laporta Estruch (@JoanLaportaFCB) August 20, 2017

Адвокатът, който беше отпред на клуба междо 2003 и 2010 година е остарял съперник на Бартомеу. Лапорта се кандидатира още веднъж за поста преди време, само че беше надвит точно от сегашния президент на каталунците, откъдето идва враждата им.

В Каталуня все по-упорито се приказва, че на идващите избори Лапорта ще направи нов опит да се върне, като този път е заел за лице на своята акция някогашния капитан на " Барселона " Карлес Пуйол.

В същото време испанското издание " Ас " твърди, че " Манчестър " сити " може да си разреши да заплати откупната уговорка от 300 млн. евро на Лионел Меси. След като ПСЖ купи Неймар за 222 млн. евро преди по-малко от месец, в този момент се приказва, че и другият тим, благосъстоятелност на консорциум от Близкия Изток може да дава сходни суми за прехвърляния.

Тази вечер каталунците откриват сезона си в Примера дивисион като са домакини на " Бетис ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР