Бившият президент на Българския футболен съюз и професионалната футболна лига

...
Бившият президент на Българския футболен съюз и професионалната футболна лига
Коментари Харесай

Валентин Михов пред ТОПСПОРТ: За Родину, за Сталина! подходът на Русия ще секне срещу хърватите

Бившият президент на Българския футболен съюз и професионалната футболна лига Валентин Михов разяснява представянето на водещите национални тимове на провеждащия се в Русия Мондиал.

Носителят на най-високото държавно отличие - медал " Стара планина ", за извънреден принос в региона на физическото образование и спорта съобщи, че не е сюрпризиран от елиминирането на Аржентина от конкуренцията.

 Снимка 362616
Източник:

Фаворитите за " неочакван международен първенец " на Валентин Михов пък са Белгия и Хърватия. Ето какво още показа респондентът ни:

Г-н Михов, в последните седмици всички футболни почитатели, а и освен, са вперили взор в тв приемниците и живеят в ритъма на Световното състезание по футбол в Русия. Част от последователите на някои от най-големите народи останаха разочаровани от представянето на любимците си...
- Да. Видяхме, че изненади не липсваха. За страдание на някои от любимците, само че в същото време за наслада на останалите, шоуто би трябвало да продължи.

Елиминирането на кой състав бе най-изненадващо за Вас?
- Три от нациите несъмнено разочароваха с ранното си отпадане. Германия, Испания и Португалия. Някои от тях справедливо, други не чак толкоз, само че към този момент е реалност, че са си вкъщи.

 Снимка 365146
Източник:

Не казвате нищо за Аржентина. Миналогодишния финалист.
- Не ме изненадаха. Ни минимум. Прекалено огромна отговорност, струпана напълно върху плещите на Лионел Меси. Не мисля, че има някой, който може да се оправи с сходно напрежение и напън от всички страни.

Англия се ускорява към купата, в случай че четем деликатно и в детайли форумите на водещите медии на Острова. А за какво не и самите издания.
- Знаете, че имам уязвимост и съчувствува на британския футбол. Изявата им от мача с Колумбия обаче не ме впечатли. Бяха си го спечелили. Позволиха да позволен гол в края, което не приказва добре за отбраната им. Несериозни дейности на част от бранителите и видяхте какво стана.

 Снимка 366422
Източник:

Но пък съставът се оправи с дългогодишното проклинание на дузпите и даже без звезди като Джерард, Лампард, Тери, Рууни и така нататък, както в други издания на Мондиала, досега се оправя по-добре.
- Младостта е определяща. Мотивацията и " гладът " за победи, може би, са разнообразни. Със сигурност за футболистите от тима трупането на опит в един подобен конгрес ще бъде скъпо за в бъдеще.

 Снимка 366424
Източник:

Как оценявате представянето на домакините? Сега към този момент доста неща ще бъдат от голяма важност. Хърватите са извънредно стойностен тим.
- " За Родину, за Сталина! " методът досега свърши работа на тима. Но видяхме редица недостатъци в представянето на отбора в срещата с Испания. Имаха и сериозна доза шанс. От позиция на организация са брилянтни. Но страстта и мотивацията от почитателите и домашната сцена може би ще би трябвало да секнат в един миг и няма да са самодостатъчни. Срещата с Испания не беше напълно приятна за наблюдение. Втори път с сходен метод надали ще им се получи.

Не сте удовлетворен от въпросния мач. Но въпреки всичко Русия продължава напред.
- Но не по този начин, както по всяка възможност желаят почитателите. Грозен футбол, на моменти. Естествено не колкото в срещата сред Франция и Дания, само че въпреки всичко - противен, в дадени фрагменти от дуела.

 Снимка 323625
Източник:

Има ли любимец за " неочакван първенец ", както пишат някои медии в Русия?
- Моите такива са Белгия и Хърватия. А " неизненадващ " ми беше Франция. И като се замисля - към момента е.

 Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Организацията на Мондиала е безупречна, моят любимец продължава напред
Баждеков пред ТОПСПОРТ: Организацията на Мондиала е безупречна, моят любимец продължава напред

" За някои от международните звезди националната фланелка наподобява към този момент не тежи задоволително... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР