Бившият президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев публикува вmedvedev_telegram

...
Бившият президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев публикува вmedvedev_telegram
Коментари Харесай

Медведев с цинични и арогантни подмятания към българи, украинци, румънци и молдовци

Бившият президент и министър председател на Русия Дмитрий Медведев разгласява вmedvedev_telegram абсурден коментар, с цинични намеци против новите членки на Европейски Съюз. Той присмехулно разяснява наличието в Европейски Съюз на България и Румъния, както и очакванията на Украйна и Молдова за присъединение към съюза.

Ето какво написа Дмитрий Медведев:

Спомням си, че преди към 12 години водачите на най-големите страни от Европейския съюз, споглеждайки се, съзаклятнически ми намекнаха, че бързат да основат нов съюз, друг от този на страните в Европейски Съюз. Къде, споделят, са Германия и Франция, а къде са Румъния, балтийските страни или някаква оскъдна Гърция с мързеливите гърци, омаломощени под безконечното слънце...

И в този момент безумната Европейска комисия, отпред с един оглупял гинеколог, упорства да одобряват Бандероукраина, с цел да я опази, като по едно и също време с това да извърши групов аборт на останалите слаби съдружници в Европейски Съюз. Да бъдат отрязани всички пари за тях, които идват от Европейски Съюз, преразпределяйки ги в интерес на Киев.

Както и в интерес на, както и да се споделя, Молдова или Молдовиа. Не е ясно къде е тя и кой живее там, май някакви румънци, и къде да я дянат в тази обстановка. Водеща преди всичко е политиката!

Очевидно е, че новите горди и красиви страни, станали микро-членки на Европейския съюз, за десетилетия ще преминат непосредствено на хранилка при Германия, Франция и други евро-дебелаци. И всичките тия българи, дружно с прибалтиците и прочие второразредна пасмина ще стягат коланите.

Разбира се, младите, само че ненаситни киевско-кишиневски недоносчета бързо ще обезкървят и обезсилят остаряла Европа. Грижата за тях ще бъде съпроводена с тотално намаляване на Европейския съюз, дискредитиране на еврото и други неприятни болежки.

Кой ще завоюва от това? Познайте от три пъти (букви)...

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР