Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони за пореден път шокира

...
Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони за пореден път шокира
Коментари Харесай

На 85 г.: Силвио Берлускони се ожени символично за 53 г. по-млада от него депутатка!

Бившият министър председател на Италия Силвио Берлускони за следващ път шокира италианското общество.

85-годишният милиардер се ожени за трети път, а в този момент дамата на сърцето му е с цели 53 години по-млада от него. Тя се споделя Марта Фашина и е народен представител от партията на Берлускони - "Форца Италия ".

32-годишната Марта измести предходната избраница на милиардера Франческа Паскале, която беше по-млада от него с 49 година Италианските медии споделиха и любопитната вест, че Фашина даже си е татуирала буквите на своя любим. Блондинката бе определена за народен представител от „ Форца Италия” през 2018 година

Петте деца на Берлускони обаче бяха изрично срещу следващото му встъпване в брак и за това сватбата с Марта Фашина в действителност бе алегорична и двамата не са сключили цивилен брак.

Все отново Силвио и възлюбената му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството участваха 60 посетители, най-вече доближени на политика. От децата му липсвал единствено най-големият наследник, който обяснил отсъствието си със боязън да не се болести с ковид, написа novini.bg

До последно сватбената гала била под въпрос, тъй като множеството другари на Берлускони го убеждавали, че поради войната в Украйна тържеството ще се одобри като "пир по време на чума ".

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, откакто един път към този момент сватбата била отсрочена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР