Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков публикува

...
Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков публикува
Коментари Харесай

„Страхът отстъпва, манипулациите спират“. Кирил Петков с равносметка за 2022 г.



Бившият министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков разгласява във Фейсбук видеообръщение. В него той прави равносметка за 2022 година и обръщение за идващата 2023 година Във видеото виждаме Петков да кара сърф по Черноморието. Говори за провокации на 2022 година – войната против Украйна, съветските опорки за българско присъединяване, инфлацията, само че и за отстъпването на страха и прекъсването на операциите.

Петков споделя, че в края на годината човек прави равносметка и би трябвало да намерения да проектите си за идната година.
„ Отмина една година, цялостна за провокации. Не беше лесна година. Войната, която се случи близо до България, инфлацията, привнесена извън – също, само че се случиха и доста хубави неща. Не би трябвало да ги забравяме и пропущаме “, споделя той и дава образец:„ Малкият Сашко се откри с горите до Перник. Едновременно с това хиляди доброволци се стекоха в карловските села да оказват помощ на своите съграждани, на други българи. Нещо, което не беше толкоз видимо, само че в действителност се случи и е доста положително –  страхът стартира да отстъпва “.„ Манипулатори, които използваха страха, започнаха да усещат, че това не е инструмент, с който могат да ръководят българските жители.Какво ли не чухме тази година: че тази зима ще е гладна, студена. Нито е гладна, нито е студена.Други страхове: че в случай че Русия ни спре газа, цяла България ще влезе в рецесия. Русия ни спря газа, само че имахме газ, имаше опция.Че надали не ще се присъединим към войната и България ще понесе ужасни жертви, бидейки част от демократичното общество на Европейския съюз. Но и това не се случи “, споделя той.„ И по този начин, другари, страхът стартира да отстъпва. Когато страхът стартира да отстъпва, операциите стопират. А когато операциите стопират, вярата идва. Поглеждам към идната година с доста вяра и се надявам, че и вие ще я запазите. България може да бъде едно положително място, в което всички ние да се гордеем, че сме българи. Честита Нова година! Пожелавам на всички да бъдем здрави и да запазим вярата в нас.За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!4ТАГОВЕ предходна статияВАШИЯТ КОМЕНТАР Моля въведете коментар!Моля въведете името си тук Запомни ме при идващ коментар

,, 31.12.2022, 11:15
31.12.2022, 10:35
31.12.2022, 10:00
31.12.2022, 09:31
Последни публикации-31.12.2022, 11:38-31.12.2022, 11:15-31.12.2022, 10:35Партньори
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР