Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков отпраши

...
Бившият премиер и съпредседател на Продължаваме промяната“ Кирил Петков отпраши
Коментари Харесай

Кирил Петков заряза Линда и децата в България, не е за вярване къде го спипаха

Бившият министър председател и съпредседател на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков отпраши за английската столица на борда на аероплан на нискотарифната компания „ Rayanair “ с полет FR 1731.
Пътниците от самолета надалеч не оприличиха постъпката му като на ниска цена пиар трик или чиста проба популизъм, даже в противен случай – останали удовлетворени от това, че човек от висшия ешелон на властта дели „ едно купе “ с тях и не се надува като пуяк.

Доброто усещане бе допълнено и от безупречния наследник костюм на Кирил Петков, за който, в случай че се съди по кройката и плата, е шит по поръчка.
На въпрос какво води Кирил Петков към Лондон, той дал отговор шеговито: „ Business and pleasure “ (Работа и удоволствие). Не пропуща да добави сбито, че го чакат държавни каузи и договаряния, без да дава спомагателни обяснения. Отбелязва обаче, че в съботната вечер ще гледа мюзикхола „ Мулен руж “ в спектакъл „ Пикадили “ в Уест Енд, написа „ Уикенд “.
И този път Петков не бил придружаван нито от брачната половинка си, нито пък от децата. По време на полета той освен запазил ведрото си въодушевление, а даже разменил по няколко думи с любопитни пасажери, пристигнали да се срещнат с него. Английските стюардеси недоумявали по какъв начин на борда на евтиния полет се вози някогашен министър председател.
Петков останал в Лондон за уикенд, след което отпътувал към Брюксел по държавни каузи.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР