Бившият премиер Бойко Борисов ще бъде разпитан днес в Главна

...
Бившият премиер Бойко Борисов ще бъде разпитан днес в Главна
Коментари Харесай

БОЕЦ прати Бойко Борисов на разпит в полицията

Бившият министър председател Бойко Борисов ще бъде разпитан през днешния ден в Главна дирекция " Национална полиция " по сигнал за кюлчетата и пачките, оповестиха от гражданско съдружие " Боец ". Сигналът е на самото съдружие, прецизираха оттова.

Както е известно, Борисов разгласи обществено, че е открил създателя на фотосите, наричайки го " една прелестна госпожа ”, станала известна като Мата Хари. Предполага се, че ГДНП ще се опита да разбере точно личността на въпросната дама.

" Въпросът кой е направил тези фотоси е доста значим ", написа сигналоподателят. " Важен е, тъй като този човек може да удостовери връзката на Бойко Борисов с пачките и златните кюлчета ", изясняват " БОЕЦ ".

" БОЕЦ показваме своите подозрения за съзнателно осъществени закононарушения от общ темперамент, в това число и закононарушение против правораздаването от основният прокурор Иван Гешев, а точно – разстройване на наказателно гонене против Бойко Борисов ", споделя се още в обява на сдружението от 10 декември 2021 година, когато е подаден сигналът им към Министерство на вътрешните работи.

В Народното събрание МВР-шефът Бойко Рашков удостовери новината. " Най-накрая този човек би трябвало да е на разпит, с цел да каже има или няма пачки в нощното му шкафче, както и златни кюлчета ", съобщи той. " Борисов сега се намира в Главна дирекция " Национална полиция " и допускам, че разпитът му още продължава. Борисов би трябвало да каже коя е Мата Хари, за която се твърди, че е сложила парите и кюлчетата и ги е снимала. Мисля, че е редно той да е по този начин добър да спомага на органите за следствие да открием Мата Хари и да изясним посредством нея какво е станало ", съобщи Рашков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР