Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев ще бъде кандидатурата

...
Бившият председател на Народното събрание Никола Минчев ще бъде кандидатурата
Коментари Харесай

Никола Минчев ще бъде кандидатурата на ПП/ДБ за ротационен шеф на НС

Бившият ръководител на Народното събрание Никола Минчев ще бъде кандидатурата на втората по бройка политическа мощ в новото 49-о Народно заседание.

Това заяви на влизане в Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " и депутат от ПП/ДБ Атанас Атанасов.

Припомняме, че след неколкодневни диалози ГЕРБ и " Промяната " най-сетне реализираха консенсус за избор на ръководител на най-висшия законодателен орган. Той ще бъде Росен Желязков от партията на Борисов, като при изискване, че Народното събрание работи над 3 месеца, от ГЕРБ са съгласни с концепцията на Асен Василев парламентарният началник да се ротира.

Атанасов не пропусна да спомене и отколешния си съперник - експремиера Бойко Борисов. " Въпросът за сформиране на държавно управление е към първата политическа мощ. След като получат първия мандат, питайте Бойко Борисов какво ще прави. И в случай че той не успее за повторно да направи държавно управление, тогава ни питайте ", не бе, по традиция, изключително сладкодумен пред публицистите той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР