Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ отбеляза датата 10 ноември.

...
Бившият председател на ДПС Мустафа Карадайъ отбеляза датата 10 ноември.
Коментари Харесай

Карадайъ проговори: Времето ще оцени приноса на ДПС и Доган за 10 ноември!

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ означи датата 10 ноември. В своя обява във фейсбук досегашният водач на Движението, който изненадващо подаде оставка, уточни: Днес се навършват 34 години от рухването на тоталитарната власт в България. След години историята ще регистрира приноса на Движение за права и свободи и господин Доган за успеха на демокрацията и за мирния преход в нашата татковина!
 
Това е първият къс коментар на Мустафа Карадайъ откакто подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи. Нямаше коментар, за какво е подал оставка, ще остане ли народен представител, ще остане ли в Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ подаде оставка като ръководител на Движение за права и свободи на 7 ноември. Партията поема Ахмед Доган до конференцията на Движение за права и свободи през февруари.

От 2010 година Мустафа Карадайъ е учредителен секретар на Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи. През 2013 година той става и депутат от партията. От 24 декември 2015 година е един от тримата краткотрайни съпредседатели на Движение за права и свободи до IX национална конференция на партията, откакто е изключен Лютви Местан.

През април 2016 година е определен за ръководител на Движение за права и свободи от IX национална конференция на партията. В края на 2020 година е избран отново за ръководител от X национална конференция на Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР