Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело

...
Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело
Коментари Харесай

Агент Сашо възхитен от Мангъров

Бившият дипломат в Москва Илиан Василев, който е с дебело досие, мрачно агентурно минало и сегашна принадлежност към соросоидните кръгове у нас показа възхищението си от последните обществени изяви на доцент Мангъров.

, а известният като сътрудник Сашо от Държавна сигурност показа възхищението си от него в профила си във фейсбук:

"Обществото има изгода от дисиденти - различаващи се гласове като Мангъров, освен тъй като е експерт с дълготраен опит, само че и тъй като тези другите светят с отразената светлина на СЗО, на всякакви други последни инстанции. Тези, които му търсят недостатъци, да приложат аршина си по отношение на щабистите и ще потънат в самосъжаление.

Та, нито заболяването знаем, нито лекуването, нито реакциите - у нас реакциите се образуват въз основа на вести от чужбина. От него научихме нещо доста ужасно, че по методът по който е регламентирана битката с ковид, лекарите би трябвало да бъдат непрекъснато карантинирани. Това че доста хора го ненавиждат, значи единствено едно, че живее в България, страната където стърчащи хора с друго мнение, не са на респект. Я всички в строя.



В науката било имало едно мнение!?!? Когато всички мислят еднообразно, значи никой не мисли както би трябвало. За това и мнението на Мангъров, все ще има слушатели. Такива като мен, които не имат вяра че Кунчев, Кантарджиев и новия здравен министър са безспорни.

Слава богу, още един път, че има дисиденти. Цънцарова приказва от името на масата, която хем не е уверена че би трябвало да се носи маска, хем умира да ненавижда тези, които не ги носят ", съобщи в коментара си в обществените мрежи Илиян Василев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР