Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело

...
Бившият посланик в Москва Илиан Василев, който е с дебело
Коментари Харесай

Агент Сашо нарочи друга жена за майка на двете деца от изпочупената снощи кола

Бившият дипломат в Москва Илиан Василев, който е с дебело досие и мрачно агентурно минало, нарочи почтена жена за подбудител от ръководещата партия. Това пишe lupa.bg.

Известният като сътрудник Сашо от Държавна сигурност атакува гневно в профила си във Facebook руса жена, която има сходни черти с майката на двете деца, чийто автомобил беше изпочупен от протестиращи нощес. По думите му, въпросната жена безспорно е същата, тъй като „ споделя герберския политолог Стойчев “.

Василев стига и по-далеч в операцията си, заявявайки, че нарочената от него жена няма фотоси на деца във Фейсбука си. И пита „ чий деца са били в колата? “. Не единствено, че въпросната жена е подбудител, само че и е возила непознати деца за да се изкара жертва. Това твърди Илиан Василев.

След къс разбор на видеата и фотосите от вчерашната грозна демонстрация излиза наяве, че майката на децата и дамата, която Илиан Василев упреква, нямат особена аналогия, с изключение на цвета на косата си. Самата жена разяснява, че няма нищо общо със случилото се през вчерашния ден. „ Разбира се, че нямам общо с въпросната дама с потрошената кола. Това е повече от ясно за всеки зравомислещ човек! “, декларира тя в обществената мрежа.

Но фейсбук статусът на Илиан Василев към този момент има задоволително споделяния, с цел да стане операцията му сполучлива, а дамата, която показва като подбудител, да бъде „ линчувана “ в обществената мрежа.

Безсилието да обяснят непредизвиканото принуждение над дами и деца кара идеолозите на този чудноват митинг да стигат до крайни ограничения, нарочвайки други почтени дами за провокаторки, близки до властта. Първата потърпевша по този метод жена беше жена от Пазарджик, която беше обиждана в персоналния си Facebook, тъй като протестиращите я разпознаха като дамата с бастуна от Орлов мост.

По-късно тя изясни, че няма общо със случилото се, само че към този момент беше късно – от боязън беше напуснала работа и живееше в очакване някой да я нападне на улицата, както са ѝ дали обещание „ мирните протестиращи “. Само тъй като има аналогия с друга нападната от тях жена. И е декларирала несъгласието си с дейностите на протестиращите или пък е показала благосклонности към ръководещите онлайн.

Илиан Василев напоследък стана вманиачен последовател на митинга. Ако преди години си позволяваше да подлага на критика Румен Радев, то последните му „ разбори “ са ориентирани към позитивната роля на президента в митинга и цялостна прослава на дейностите му: „ Поздравления за Румен Радев и неговата радикализация “, написа Василев като назовава президента „ съдружник на митинга “.

Настроенията на някогашния дипломат имат своето пояснение. Илиян Василев, по-известен като един от най-отявлените русофоби у нас, напоследък гравитирал към президента Румен Радев. Още през месец март осведомени разясниха, че Василев е станал част от неофициалния настойнически екип на Радев.

Според слуховете задачата на изявите на дипломата била да откри почтено място в бъдещия политически план, подсилен от президента. В няколко онлайн издания излезе информация, че някогашният сътрудник на Държавна сигурност е любимец на Радев за длъжностен министър председател.

 Facebook

 Facebook

 Facebook
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР