Бившият помощник треньор в Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн коментира случващото

...
Бившият помощник треньор в Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн коментира случващото
Коментари Харесай

Бивш треньор на Ронадло: Сантош се справя отлично със ситуацията

Бившият асистент треньор в Манчестър Юнайтед Рене Мюленстийн разяснява протичащото се с Кристиано Роналдо в националния отбор на Португалия. Нидерландецът беше част от щаба на Алекс Фъргюсън по време на първия престой на нападателя на “Олд Трафорд ”.

Сега CR7 е без клуб, а сякаш загуби и титулярното си място в състава на еврошампионите от 2016 година Той не беше в стартовите 11 срещу Швейцария на Мондиала преди дни.

“Радвам се, че не съм селекционер на Португалия - съобщи Мюленстийн пред “Токспорт ”. - Донякъде ми е мъчително да видя какво се случва с една от най-големите звезди на футбола. Но мисля, че Фернандо Сантош се оправи доста добре в тази ситуация. ”

“Нека да сме ясни, че това беше ясно обръщение от страна на треньора към играчите за това кой е шефът и че никой не е по-голям от тима по пътя към трофея ”, добави някогашният помощник на сър Алекс.

“Надявам се, че Сантош е имал прям диалог с Кристиано. Вярвам също, че Роналдо към момента има какво да даде на отбора на Португалия. Кой знае какво може да се случи против Мароко? Защо той да не се появи като промяна и да вкара решаващия гол?’, приключи Мюленстийн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР