Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла: Остава ЦСКА 1948 да вземе и Армията

Бившият полузащитник, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява пред Sportal.bg протичащото се в Борисовата градина, където ментор към този момент е Саша Илич. Майкъла разяснява и обстановката при ЦСКА 1948, където пък старши треньор е Любослав Пенев.

" Илич надали има думата и надали нещо ще се промени. Може би е взел участие в привличането на сърбина, другото си е по решение на управлението. От години приказвам, че ЦСКА се ръководи погрешно, аматьорски даже. Ето че почитателите към този момент го осъзнаха и пристигнаха на моето мнение - фракциите смъкнаха доверието си. Има една фотография на Гриша Ганчев, до него е Стойне Манолов, на " Армията " отпреди седем години. Обещаха доста неща тогава пред хиляди почитатели на ЦСКА, само че какво извършиха? Между другото концепцията, за която се писа, че може Дани Ганчев да поеме ръководството, е доста добра. Той е интелигентно момче, само че би трябвало да бъде оставен да работи. ЦСКА би трябвало да стартира да прави пари от всичко, да се ръководи вярно.

Левски се съживи с Мъри Стоилов! Вървят възходящо, в вярната посока, почитателите всички са обединени, тимът им е на по-добро равнище от предната година, в този момент ще надграждат. Въпреки това предвиждам, че Лудогорец ще завоюва още веднъж шампионската купа - сред осем и 10 точки преднина пред Левски и ЦСКА в крайното класиране. Пак ще се борим за второто място. Любо Пенев е добър експерт, ще вдигне ЦСКА 1948, би трябвало обаче да го оставят да работи умерено и да развие концепциите си.

В този клуб се събраха доста цесекари, и то все известни имена - Любо, Ради Здравков, Спас Джевизов, Методи Томанов, Методи Деянов, Вальо Илиев. ЦСКА 1948 се изпълни с цесекари, в ЦСКА на " Армията " има един Фичо. Това е. На ЦСКА 1948 им остава единствено да вземат " Армията ". ЦСКА е стадионът и почитателите, това е. Цветомир Найденов е огромен цесекар, познавам го от дълго време, и би трябвало да се замисли, че Бистрица не е уместно място за софийски клуб. Трябва да си в града, за какво да не вземат да вземем за пример стадион " Академик " и не го създадат съвременно оборудване?

От ЦСКА още не са си пуснали молба при основния проектант на София за виза за планиране за " Армията ". Като получат виза за планиране, ще схванат какво се позволява да се построи в Борисовата градина. След това следва планиране, легализиране и се пуска за градеж ", съобщи Георги Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР