Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв анализатор Мартин

...
Бившият пилот във Формула 1 и настоящ тв анализатор Мартин
Коментари Харесай

Брандъл: Алонсо ще спечели състезание този сезон

Бившият водач във Формула 1 и сегашен тв анализатор Мартин Брандъл е на мнение, че “без подозрение ” двукратният международен първенец Фернандо Алонсо ще завоюва съревнование през този сезон с новия си тим Астън Мартин.

41-годишният Алонсо стартира сезона в Бахрейн с качване на подиума, а шефът на Астън Мартин Майк Крак съобщи, че силата и мотивацията му са “заразителни ”.

“Без подозрение, че Фернандо ще завоюва някъде, отборът разполага с добър автомобил, той е в страхотна форма - изясни Брандъл. - Астън Мартин има сериозен капацитет за развиване на колата в хода на сезона. Но би трябвало развиването да е с добра скорост и в вярната посока. Така че в случай че Алонсо завоюва победа тази година, това въобще няма да ме изненада. ”
 Алонсо: Копираме Ред Бул? Нали половината ни кола е от Мерцедес? Алонсо: Копираме Ред Бул? Нали половината ни кола е от Мерцедес?
Алонсо заложи на по-скромните изявления преди надпреварата в Саудитска Арабия, като посъветва почитателите си да “забравят случилото се в Бахрейн ”, защото конкуренцията в Джеда ще е по-различна от тази, с която започва сезонът във Формула 1.
 Алонсо: Нямам визия къде сме по отношение на Ред Бул Алонсо: Нямам визия къде сме по отношение на Ред Бул
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР